3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepe kalecisiz kaldı!

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Hacettepespor'da kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

Denizlispor maçından galip ayrılarak, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımak isteyen Hacettepespor'da kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

Başkent temsilcisinin kalesini koruyan 3 kaleci de bu hafta içinde yapılan antrenmanlarda sakatlandı. Takımın önemli isimleri Orhan Şam ve İbrahim Şahin'in sarı kart cezası nedeniyle Denizlispor karşısında oynayamayacak olmasının sıkıntısını yaşayan Hacettepespor'da kalecilerin durumu maç günü netlik kazanacak. Haftanın ilk antrenmanında el tarak kemiğini kıran ve sahalardan 1 ay uzak kalacak olan kaleci Ulaş Güler'in sakatlığının ardından, Recep Biler omzundan ve Ercüment Kafkasyalı da ayağından sakatlandı. Hacettepespor'da bu 3 kaleci de antrenmanlara çıkamazken, çalışmada kaleyi PAF takımında gelen Mücahit ve Mert korudu.

Öte yandan, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Hacettepespor'un antrenmanında neşeli anlar yaşandı. Büyük çekişmeye sahne olan antrenman maçının ardından kazanan tarafın futbolcuları yardımcı antrenör Cengiz Demirel'in talimatıyla, diğer yardımcı antrenör Kemalettin Şentürk'ün üzerine atladı. Bir anda futbolcuların üstüne atladığı Kemalettin Şentürk kendini yerde buldu. Diğer futbolcuların da Kemalettin Şentürk'ün üzerine atlamasıyla renkli görüntüler yaşandı. Futbolcuların altında kalan ve zor anlar yaşayan Kemalettin Şentürk'ün durumu herkesi güldürdü.

Denizlispor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirten Hacettepespor'un savunma oyuncuları Baykal Yılmaztaş ve Murat Kalkan, önlerinde az bir süre kaldığını ve Denizlispor maçıyla başlayan bir seri yakalayarak ligde kalma umutlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 21:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?