3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepespor Beşiktaş'a bileniyor

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Hacettepespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 22 hafta sonunda 14 puanla ligin dibinde yer alan ve Erdoğan Arıca'nın istifasıyla yoluna Ergün Penbe ile devam kararı alan Hacettepespor, Beşiktaş maçını kazanarak gelecek maçlara umutla bakmak istiyor. Yeni teknik sorumlusu Ergün Penbe yönetiminde çalışmalarını sürdüren Hacettepespor'da sakatlığı bulunan Sandro ve sarı kart cezalısı Olgay, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Ergün Penbe, Hacettepespor'a yakışan şekilde mücadele edeceklerini ifade ederek, "Önümüzde 12 tane maç var. Bu 12 maçta Hacettepespor'a yakışan şekilde mücadele etmek istiyoruz. Teknik sorumlu olarak ilk resmi maçıma çıkacağım. Önemli bir rakiple oynayacağız. Beşiktaş, ligin formda ve moralli takımlarından. Bizim de puana ihtiyacımızı var. Kendi sahamızda oynayacağız. Bunun avantajını kullanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi etüt edip, sahada iyi mücadele edersek bu maçtan puan veya puanlarla ayrılırız diye düşünüyorum" dedi.

Mor-beyazlı futbolcular Murat Kalkan ve Kadir Bekmezci, ligde artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını ve kaybedecek bir şeylerinin olmadığını belirterek, Beşiktaş maçında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali DEMİR IP: 88.248.69.xxx Tarih : 6.03.2009 12:32:09

Güle Güle Hacettepespor, sen bu ligin altında bir kalitedesin Sana ancak Lig A yakışır.