3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepespor Denizlispor'a bileniyor

Hacettepespor, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan ve 23 hafta sonunda 14 puanla son sırada bulunan Hacettepespor, umutlarını sürdürebilmek için Denizlispor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik sorumlu Ergün Penbe yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından yarı alanda istasyon çalışması yaptı.

Antrenman taktik amaçlı çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Sandro, Tozo ve Murat Kalkan katılmadı. Hacettepespor'da sakatlığı bulunan Sandro'nun yanı sıra sarı kart cezalıları Orhan Şam ve İbrahim Şahin, Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek.

Hacettepespor Teknik Sorumlusu Ergün Penbe, Denizlispor'un yakaladığı galibiyet serisi gibi bir seriyi kendilerinin de yakalayabileceğini belirterek, "Çok moralli bir takımla oynayacağız. Mesut Bakkal ile büyük bir çıkış yakaladılar. İyi mücadele ettikten sonra ligde yenilmeyecek takım yok. Denizlispor iyi mücadele ederek 4'te 4 yaptı. Biz niye bunu yapmayalım ? Beşiktaş maçındaki futbol takımımıza moral oldu. Keşke puan veya puanlar alabilseydik. Ümit verici bir futbol oynadık. Denizlispor maçında da bu futbolu sahaya yansıtırsak neden sahadan galibiyetle ayrılmayalım ? Çalışmalarımız bu doğrultuda. Önümüzde 11 maç kaldı. Ligin sonuna kadar Hacettepespor'a yakışan bir futbol oynamak istiyoruz. Ligin sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan alacağız ve sonunda puan durumuna bakacağız" diye konuştu.

Hacettepesporlu futbolcular Recep Biler, Adnan Güngör ve İbrahim Şahin, haftaların azaldığını ve artık galibiyet almaları gerektiğinin altını çizerek, Beşiktaş maçındaki gibi oynarlarsa Denizlispor maçından galibiyetle ayrılabileceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 09:32:50
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 13:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?