3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepespor'da Fenerbahçe mesaisi

Hacettepespor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de sıkıntılı bir dönem geçiren Hacettepespor, ligin ilk yarısında yendiği Fenerbahçe'den puan çıkartarak yükselişe başlamak istiyor. Teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren başkent temsilcinde futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, istasyon ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktik amaçlı düz koşu ile sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Sandro, İbrahim Şahin ve Tolga Seyhan katılmadı. Hacettepespor'un tecrübeli file bekçisi Recep Biler, bu sezon istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, "Özellikle gol yollarında büyük problem yaşıyoruz. Son 2 maçımızda zor rakiplere karşı 2 puan kazanmamız bizi ümitlendirdi. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikten sonra düşüşe geçmiştik. Bu kez Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
Başkent temsilcisinin golcü ismi Ümit Tütünci, çok talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Orta saha oyuncusu Adnan Güngör ise, ligde hak etmedikleri bir pozisyonda olduklarının altını çizerek, Fenerbahçe maçından puanla ayrılmak ve bir çıkış süreci içine girmek istediklerini kaydetti.

Hacettepespor'un genç savunma oyuncusu Baykal Yılmaztaş da, Eskişehirspor karşısında galibiyeti son anda kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız. Ligdeki durumumuz belli. Mutlaka puan almalıyız. Fenerbahçe maçından puanlarla ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Hacettepespor'da sakatlıkları bulunan Sandro ve İbrahim Şahin'in yanı sıra kart cezalısı olan Tolga Seyhan da Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?