5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Hagi gitti, oğlu finale çıktı

HAGİ GİTTİ, OĞLU ANKARA'DA FİNALE ÇIKTI

Galatasaray'da yaşadığı başarısızlığın ardından görevinden ayrılan Rumen teknik adam Gheorghe Hagi'nin oğlu İonis Hagi, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Dünya Çocuk Oyunları için Ankara'da.

İonis Hagi'nin de yer aldığı Romanya Çocuk Futbol Takımı, Ankara'da devam eden Dünya Çocuk Oyunları'nda final oynamaya hak kazandı Önce grubunda Macaristan ile 0-0 berabere kalan Romanya, ikinci maçında ise ev sahibi Türkiye'yi 7-0 yendi. Romanya, diğer grubun lideri Ukrayna ile finalde bugün saat 17.00'de Keçiören Aktepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dünya Çocuk Oyunları'na takım arkadaşlarıyla katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İonis, "Ankara'yı çok beğendim. Bizim için her şey güzel

geçiyor. Burada zorlu karşılaşmalar yapıyoruz. Ayrıca 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı olarak kutlandığını yeni öğrendik. Ülkemizde de çocuklar için bir bayram olmasını arzu ederim" dedi. Romanya'da babasının kurduğu futbol okulunda başarıyla ilerleyen 13 yaşındaki İonis tam bir Messi hayranı. Babası gibi iyi bir futbolcu olmanın hayallerini kuran İonis, ileride Barselona, İnter ve Galatasaray gibi büyük takımlarda oynamak istediğini söylüyor.

HAGİ GİTTİ, OĞLU ANKARA'DA FİNALE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 10:37:03
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 16:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?