3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hakemlerden Başkan Yaşar'a ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Ankara Şube Başkanı Celal Mutlu, Merkez Hakem Kurulu Üçüncü Bölge Sorumlusu Zihni Aksoy ve Süper Lig hakemleri Selçuk Dereli, Bünyamin Gezer, Özgüç Türkalp ile İlker Coşkun'u kabul etti.

Başkan Yaşar'ı göreve seçilmesinden dolayı tebrik eden hakemler, Başkan Yaşar'ın spora her türlü desteği vereceğine inandıklarını belirtti. Hakemlik mesleğinin zor olduğunu ifade eden Yaşar, "Hakemler, maç esnasında ne kadar doğru kararlar alsa da, taraftarları memnun edemiyor. Sizler yeşil sahalarda ter dökerken bizler de halkımıza hizmet için belediyemizde ter döküyoruz" dedi.

Spora büyük önem verdiğinin altını çizen Yaşar, sporun ve halkın yararına yapılacak olan her türlü projeye açık olduğunu ifade ederek, "Amatör sporun gelişmesi için, genç yeteneklerin keşfedilebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sokak aralarında top koşturan bir sürü genç yetenek var. Bunları keşfederek, alt yapı kadrolarında yetiştirmeliyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?