5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Hamamda kablosuz internet

Ankara'nın 3 tarihi hamamından biri olan, yaklaşık 550 yıllık Karacabey Hamamı, müşterilerine verdiği hizmetlere ''kablosuz internet bağlantısı''nı da ekledi.

Müşterilerin, hamamda dinlendikleri süre içinde dizüstü bilgisayarları ile ücretsiz internete girebildiklerini anlatan hamamın işletmecilerinden Öner Aydın, ''kablosuz internet hizmeti'' (wireless) ile ''hamamı'' nasıl buluşturdukları sorusuna şu yanıtı verdi:

''Hamamın hemen yanında otoparkımız var. Müşterilerimiz hamam süresince araçlarını buraya ücretsiz bırakıyor ve isterlerse otomobillerini de yıkatabiliyor. Aracını yıkatmak için gelen genç müşterilerimizin pek çoğunda dizüstü bilgisayar olduğunu gördük. Araç yıkatma süresince internetten de yararlanabilsinler diye, böyle bir hizmeti hamamda vermenin uygun olacağını düşündük ve internet hizmetini başlattık. Tepkiler gayet güzel. Amacımız internet kullanmak için hamama girenlerin, bir gün hamam müşterisi olarak da bize gelmeleri...''

''Hamamda internet hizmeti'' üzerinden ''hamama müşteri'' kazandırmaya çalışan Aydın, gençlerin ''hamamın sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin farkında'' olduklarını; bilinenin aksine hamama çok rağbet gösterdiklerini ve gelecekle ilgili genç yaş müşteri sayısının daha da artacağı beklentisi içinde olduklarını belirtiyor ve internet bağlantısının bu açıdan da önemine işaret ediyor.



aa
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 13:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?