3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hamdi Akın oğlunu evlendirdi

TEPE-Akfen Holding (TAV) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın oğlu Selim Akın, Dilara Altürk Akın ile dünya evine girdi. Genç çiftin gösterişli düğünü Rixos Grand Ankara Oteli'nde seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Selim Akın'ın nikah şahitliğini Prof. Dr. İhsan Doğramacı, gelin Dilara Altürk'ün şahitliğini ise Mükremin Çelik yaptı. Prof. Dr. İhsan Doğramacı is genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını Dilara Altürk Akın'a verdi.

Seçkin konuklar arasında, DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe 2'nci Başkanı Nihat Özdemir, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Çarmıklı Grubu'ndan Erol Çarmıklı ve Oğuz Çarmıklı, Prof. Dr. İhsan Doğramacı, Bilkent Üniversitesi Rektörü Dr. Ali Doğramacı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ, CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, Hürriyet Gazatesi yazarı ve Hürriyet İnternet Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü ve Kokpit Programı yapımcısı Uğur Cebeci, İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nejat

Arseven, eski milletvekili Altınok Esen, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TAV İcra Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Sani Şener, Gama Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Üçer, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcısı Şükrü Küçükşahin ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Damat Selim Akın'ın babası Hamdi Akın ile eşi Şafak Akın, gelin Dilara Altürk Akın'ın babası Ertuğrul Altürk ve eşi Hayat Altürk, misafirleriyle tek tek ilgilendiler. Davetlilerin coşkuyla eğlendiği düğün töreninde ünlü Enbe Orkestrası sahne aldı. Genç çiftler, balayı için Hint Okyanusu'nda bulunan Mauritius Adası'na gitti.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?