3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hastanede tecavüz skandalı!

Başkent Ankara'da Yıldırım Beyazıt Araştırma Hastanesi'nde inanılmaz bir olay yaşandı.

Annesi ameliyat olan 15 yaşındaki bir genç kıza  hastanenin temizlikçisi ameliyathanede saldırdı. İnanılmaz skandal yargıya taşındı ama ameliyathane tacizcisi gözleri devlet hastanelerine çevirdi.

Kanal D Haber’den İbrahim Gündüz'ün hazırladığı özel habere göre eski adı SSK hastanesi olan şimdinin Eğitim ve Araştırma hastanesinde polis ve savcılık 3 temmuz gecesini karanlığını aydınlatmaya çalışıyor.

Olay saatler gece yarısını geçtikten sonra meydana geldi. A.S. yoğun bakımdaki annesini görmek için koridorlarda bekliyordu. O sırada bir temizlik elemanı, kendisini hastane görevlisi olarak tanıtıp A.S.'nin yanına yaklaştı. 

Temizlik görevlisi A.S adlı genç kıza yoğun bakımdaki annesini gösterebileceğini söyledi. Saat gece yarısını geçtiği için koridorlarla kimse yoktu ve temizlik görevlisi genç kızı bir ameliyathaneye götürdü. Burada genç kıza saldıran temizlik görevlisi tecavüz etmeye kalkıştı. Onlarca güvenlik kamerasının bulunduğu hastanede böyle bir girişime yeltenen görevli genç kızın tepki göstererek bağırması üzerine tecavüzü gerçekleştiremedi. Kızın bağırmasıyla ameliyathaneye gelen görevliler saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
 

Vatan
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 09:37:51
Güncelleme :28 Temmuz 2009 Salı 12:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?