5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Hayat kadınına tecavüz ettiler

tecavüzBaşkentte "hayat kadınıyla zorla ilişkiye girdikleri" iddia edilen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran F.C. adındaki hayat kadını 6 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. İddiaya göre olay şöyle gelişti: 

"12 Haziran gecesi saat 02.00 sularında Gençlik Caddesi'nde iki ayrı araçla yanına gelen kişilerle pazarlık yapan F.C, bu kişilerin sayılarının fazla olduğunu farkedince pazarlıktan vazgeçti. Bunun üzerine tehditler alan F.C, taksiyle olay yerinden uzaklaştı. Pazarlık yapan kişiler de iki araçla birlikte F.C'yi takip etti. Daha sonra araçlardan birine zorla bindirilen F.C, Gölbaşı'nda bir eve götürülerek tecavüze uğradı. 

Olayla ilgili yapılan inceleme sonrasında İsmail.Ş., Şuayip.Y, Onur.Y, Ali.M, Murat. B. ve Murat.K. gözaltına alındı. Olayda kullanılan arabalardan biri olan Mercedes marka aracın, hırsızlıktan sabıkalı İsmail. Ş. tarafından Bahçelievler'den çalındığı ortaya çıkartıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan 6 kişi suçlamayı kabul etmedi. Gözaltına alınan kişiler, F.C. ile para karşılığı anlaştıklarını, Gölbaşı'nda bir eve götürerek ilişkiye girdiklerini belirterek, para konusunda çıkan anlaşmazlık yüzünden F.C'nin kendilerini suçladığını öne sürdü.
Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 09:48:10
Güncelleme :15 Haziran 2006 Perşembe 10:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?