4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Hayat kadınlarına tecavüze 2 tutuklama

Para karşılığı anlaştıkları kadınlara tecavüz ederek, paralarını alan ve kendilerini polis olarak tanıtan iki kişi tutuklandı. 

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık altı ay önce Çankaya’da bir barda tanıştığı iki kişiyle para karşılığı birlikte olmak için anlaşan hayat kadını B.K. (27), İncek’te boş bir villada tecavüze uğradı. Para karşılığı anlaştığı kişilerin bir süre sonra kafasına silahı dayayarak, "Biz narkotik polisiyiz" dediğini anlatan B.K., eşkalini verdiği iki kişinin, tecavüzün ardından çantasında bulunan 150 YTL’yi de aldığını bildirdi. 

Bu olaydan yaklaşık iki ay sonra ise başka bir barda çalışan Y.T. ve S.K. adlı kadınlar, para karşılığı anlaştıkları iki kişi tarafından Doğukent bölgesinde boş bir arazide tecavüze uğradı. Tecavüzün ardından kadınların 800 YTL’si ve mücevheratı alındı. İki saldırganın olayda silah kullandıkları ve kendilerini polis olarak tanıttıkları da ortaya çıktı. 

Her iki olayda verilen eşkaller ve bazı bulgulardan yola çıkan Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Murat Y. ve Mehmet S.’yi gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte 7 tabanca mermisi ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişi, tecavüze uğrayan kadınlar tarafından teşhis edildi. Suçlamaları reddeden zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.
AA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2007 Çarşamba 11:22:42
Güncelleme :18 Nisan 2007 Çarşamba 11:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?