1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Hayret ettiren kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Ankara’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bir araç tarafından sıkıştırılan otomobil, köprü ayağına çarptıktan sonra parçalandı.

Ön koltukta oturduğu söylenen 2 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde can verirken, araç sürücüsü olan dedesi torunun başında gözyaşı döktü. Diğer kazada ise ikiye bölünen araçtan sağ kurtulan yaralı, görenleri şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, Konya yolu üzerinden şehir merkezi istikametine giden Ömer Özcan idaresindeki 06 RUV 55 plakalı otomobil, 60 Gün Köprüsü girişinde plakası alınamayan bir başka otomobil tarafından sıkıştırıldı.

Ömer Özcan’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkan araç, köprü girişinde bulunan tabela direğine ardından da köprü korkuluklarına çarparak durabildi.

Kazada, ön koltukta babaannesinin kucağında oturan iki buçuk yaşındaki Merve Özcan olay yerinde, Miase Özcan ise hastanede ölürken, Abdullah Burak ve sürücü Ömer Özcan yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden geçerken kazayı görüp duran bayan bir doktor, yerde hareketsiz bir şekilde yatan Merve Özcan’ın nabzını kontrol etti. Nabzın atmadığını polislere ’Maalesef’ kelimesiyle anlatan bayan doktor, gözyaşlarını tutamadı ve hızla olay yerinden ayrıldı.

Torununun başında gözyaşı döken araç sürücüsü Ömer Özcan ise, telefonla polis memuru olduğu öğrenilen oğlunu arayarak acı haberi verdi. Telefonda ağlayarak, "Oğlum çabuk gel. Kızın öldü. Yetiş" şeklinde feryat eden gözü yaşlı dede, polisler tarafından sakinleştirildi. Polis, otomobili sıkıştıran araç için inceleme başlattı.

Öte yandan, Ankara’da meydana gelen bir diğer trafik kazasında bir kişi yaralandı. Eskişehir yolu üzerinden şehir merkezi istikametine giden Yavuz Özgen idaresindeki 34 MHJ 28 plakalı otomobil, yolun kaygan olması sebebiyle Maden Tetkik Arama Müdürlüğü önünde kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Direği deviren ve ortadan ikiye bölünen otomobilin bir parçası benzinliğe fırlarken, diğer parçası direğe sarılmış vaziyette kaldı. Aracın içinden fırlayan Özgün’ün sadece bacağının kırılması görenleri hayrete düşürdü. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 13:53:14
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 16:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Yavuz IP: 85.96.233.xxx Tarih : 20.04.2005 02:01:04
Sıkıştıran şöforde birazcık vijdan varsa teslim olur.