3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hazine'de silahlı saldırı!

Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda yaşanan olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın Bahçelievler girişinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda şoför olduğu öğrenilen Yusuf Taşkıngül, (47) iş takipçisi olduğu iddia edilen Şerife Havva T. ile tartıştı. Yusuf Taşkıngül, tabanca ile Şerife Havva T.'ye (35) iki el ateş ederek başından vurdu.

Taşkıngül daha sonra kendini de vurdu. Olay yerine gelen ambulans ile Şerife Havva T. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken Yusuf Taşkıngül ise Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hacettepe Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Taşkıngül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın Yusuf Taşkıngül'ün Şerife Havva T.'ye olan ilgisinin karşılıksız kalması nedeniyle yaşandığı iddia edildi.

ÖNCEKİ HABER

Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda şoför olarak çalışan bir kişi, iş takipçisi olduğu iddia edilen bir kadını vurduktan sonra intihara teşebbüs etti.

Alınan bilgiye göre, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın Bahçelievler girişinde meydana gelen olayda, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda şoför olduğu öğrenilen Yusuf Taşkıngül (47), iş takipçisi olduğu iddia edilen Ş.H.T. (35) ile tartıştı.

Yusuf Taşkıngül, tabanca ile Ş.H.T.'ye iki el ateş ederek başından vurdu. Taşkıngül daha sonra kendisini de vurdu. Olay yerine gelen ambulans ile Ş.H.T. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Yusuf Taşkıngül ise Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıdı. Ş.H.T.'nin evli olduğu öğrenilirken, olayın nedeni ile ilgili araştırmanın sürdüğü öğrenildi. 


 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:35:18
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 11:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?