4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Hırsız, polisi kandıramadı!

Başkent'te sabah saatlerinde bir binaya girerek hırsızlık yapmak isteyen bir kişi, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Ayakkabılarını ve montunu çıkartarak, kendini bina sakini gibi tanıtan hırsızlık zanlısı, polis ekiplerini kandıramadı. 

Edinilen bilgiye göre olay sabah saat 05.00 sıralarında Bülbül Deresi Caddesi 19 numaralı binada meydana geldi. Balkondan bir kişi tırmandığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

 Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, binanın etrafını sararak arama çalışmaları başlattı. Kısa süre içerisinde çalışmaları sonuç verdi ve hırsızlık zanlısının ayakkabıları ve montu binanın yanında bulundu. 

Arama çalışmalarını bina içerisine yoğunlaştıran polis ekipleri, binanın en üst katında balkonda bekleyen birisini fark etti. 

Kendisini bina sakini gibi tanıtarak, polislerden kurtulmaya çalışan hırsızlık zanlısı Yüksel A., "Ben burada oturuyorum. Arkadaşımla geldim" dedi. Karşı balkondan şahsa ellerini kaldırmasını söyleyen polisler, kısa sürede eve girerek, hırsızlık zanlısını etkisiz hale getirdi. Yapılan araştırmalarda evde başka birisinin oturduğu, fakat ev sahibinin tatile gittiği öğrenildi. 

Polislerce kelepçelenerek etkisiz hale getirilen hırsızlık zanlısı Yüksel A., ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yakalanan hırsızlık zanlısının ilk defa hırsızlık yaptığı öğrenildi.
İha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 07:53:28
Güncelleme :19 Nisan 2007 Perşembe 10:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?