1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Hırsızlık çetesine polisten darbe

Ankara’da hırsızlık şebekesine yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği’nin (303 55 40) numaralı ’Hırsızlığa Karşı Önlem Hattı’nı İstanbul’dan arayan bir kişi, İstanbul’dan gelerek Altındağ’a yerleşen bir suç çetesinin çok sayıda hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini ihbar etti.

Verilen adrese yapılan baskında Cengiz İ, Mehmet A.S, Mehmet H.K ve Sebih D yakalandı. Zanlıların ’hücre’ olarak kullandıkları evde yapılan aramada 10 adet uçları eğilmiş tornavida, 1 adet pense, 1 adet kurusıkı tabanca, çeşitli ziynet eşyaları, televizyon, VCD, çok sayıda cep telefonu, kol saatleri, el feneri, 1 adet nüfus cüzdanı, hesap makinesi, 3 adet cüzdan, 1 adet kama, 1 adet avcı bıçağı ve satır, 4 adet çeşitli renklerde kaban ve mont ele geçirildi.

Zanlılar, yapılan sorgularında Çankaya, Altındağ, Yenimahalle, Mamak ve Keçiören ilçelerinde değişik semt ve adreslerde geceleyin çok sayıda evde hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Hırsızlık Bürosu Amirliği ekipleri, şebekenin firari durumdaki diğer 4 üyesini de yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 16:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?