4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Hizmet her yerde kutsaldır

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği tüm kadrosu ile Ankara İTÜ Lokalinde buluştu. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği kurulduğu andan itibaren orda görev yapan Jin.Op.Dr.Saygın Micozkadıoğlu ve eşi Jin Op.Dr.Nazife Ergen Micozkadıoğlu’nun İstanbul’a atanması sebebiyle veda yemeği düzenlendi. 

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Klinik Şefi Doç.Dr Filiz Avşar’ın organizesiyle Ankara İTÜ Lokalinde gerçekleşen veda yemeğinde hüzün yaşansa da mesai arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarılar temennisinde bulundular. Gecede kliniğin tüm çalışanlarının sanat müziği eşliğinde samimi sohbetleri gözlemlendi. 
   
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Klinik Şefi Doç.Dr Filiz Avşar’ın “ İki değerli Kadın Doğum Uzmanımızın elbette bizlerden uzaklaşması üzücüdür. Ama vatanımızın her köşesinde hizmet vermek bizler için kutsaldır. Arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Burada hep bir arada veda yemeği düzenlemiş olsakta her an dostlarımızı unutmayacağız ve unutulmamak için bizlerden size ufak hediyemizi kabul edin“dedi. 
    
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği , Kadın doğum Uzmanı olarak görev yapan, Saygın Micozkadıoğlu ve eşi Jin.Op Dr.Nazife Ergen Micozkadıoğlu’nun aynı klinikde çalışmaktan mutlu olduklarını belirtirken veda edecekleri içinde üzgün olduklarını bildirdiler.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 02:30:28
Güncelleme :7 Haziran 2007 Perşembe 09:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
leyla saban IP: 88.253.0.xxx Tarih : 7.01.2009 10:44:19

ıyıkı nazıfe hanım ıstanbula atanmıs nazıfe hanım gıbı bır doktoru tanımaktan cok mutluyum...