3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hulusi Güngören güven tazeledi


Mamak Muhtarlar Derneğinin 3.Olağan Kongresinde Tek aday Olan Hulusi Güngören,Yeniden Başkan Seçildi.

2004 yılında kurulan Mamak Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nı yürüten Tepecik Mahallesi Muhtarı Hulusi Güngören Mamak Muhtarlar Derneği’nin 3. Olağan Kongresi’nde tek aday gösterilerek yeniden seçildi.

Kongrede konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören birlik ve beraberlik mesajı vererek şu şekilde konuştu: “Hepimiz yerel ölçekte mahallelerimizin birer temsilcileriyiz. Mahallelerimize yapılacak hizmetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından birlik ve beraberliğimiz son derece önemlidir. Birliğimiz, dirliğimizdir. Bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamız derneğimizin dışa yansıyan yüzü itibariyle gücümüze güç katacaktır. Bu birliğe ve beraberliğe katkı sağlayan tüm muhtar arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliği onurlandıran ve aramızda bulunan Mamak Belediye Başkanımız Sn Mesut Akgül Bey’e de derneğimiz adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mamaklı Muhtarlar Derneği’nin çalışmalarına da dikkat çeken Başkan Hulusi Güngören, Tüm mahallelerimizin sorunları ve mahallelerimize yapılacak hizmet organizasyonları konusunda ilgili kurumlarla sürekli temas içerisindeyiz. Sorunlarımızı diyalog ve işbirliği anlayışı içerisinde çözmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Akgül: Hizmet Organizasyonlarımızı Beraber yapacağız

Mamak Muhtarlar Derneği’nin kongresine katılarak bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Mamak’ta 66 mahallemiz var, 66 mahallemizin sorunları ve talepleri konusunda muhtarlarımızla sürekli işbirliği içerisinde olacağız. Hizmetlerimizi yerinde ve zamanında yapabilmemiz için bir ve beraber olmamız gerekir. Mesaimizi birlikte yapacağımız büyük bir zaman var bu zamanı en güzel şekilde kullanacağız. Muhtarlık hizmet binalarının tek tip ve modern bir şekle kavuşması için çalışmaya başladık. Yeni yönetime hayırlı olsun diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum ”dedi

3. olağan kongreye tek liste halinde girilen kongrede Dernek Başkanı Hulusi Güngören tekrar seçilirken yeni yönetim, Hüseyingazi Mahallesi Muhtarı Erdal Çağlar, Bostancık Mahallesi Muhtarı Ömer Poyraz, Anayurt Mahallesi Muhtarı Halit Demir, Yeşilbayır Mahallesi Muhtarı Fehmi Dönmez, Bahçelerüstü Mahallesi muhtarı Seher Erdem, İstasyon Mahallesi Muhtarı Mustafa Köylüoğlu, Şafaktepe Mahallesi Muhtarı Sadet Yılmaz, Kıbrıs Mahallesi Muhtarı Ali Raylaz, Kazım Orbay Mahallesi Muhtarı Tursun Önen’den oluştu.

3. Olağan Kongreye Keçiören, Yenimahalle, Çankaya, Elmadağ, Altındağ Muhtarlar Derneği başkanları da katılarak yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 12:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?