5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Hurda araçlar toplanıyor

SİNCAN'DA HURDA ARAÇLAR TOPLANIYOR

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlerden dolayı hurdaya ayrılıp atıl durumda olan araçları çevre kirliği ve tehlike arz ettiğinden dolayı topluyor.

Kent merkezinde özellikle mahalle aralarında görüntü kirliliğine neden olan ve metruk yerlere bırakıldıkları için güvenlik sorunu çıkaran hurda araçlar konusunda belediye Zabıta ekipleri harekete geçti.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, belediyenin bu çalışması sırasında öncelikle araç sahiplerine ulaşıldığını, herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde araçların hurdalığa alındığını söyledi. Kentin muhtelif noktalarında yıllardır kaldırılmadığı için çevre kirliliği yaratan ve etrafına tehlike saçan hurda araçların bulunduğunu kaydeden Tuna, "Bu konuda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz detaylı bir çalışma başlattı. Tespit edilen araçlar ile ilgili önce sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaşılabilenlere

araçlarının kaldırmalarını ya da güvenliği tehdit edici unsurları düzeltmelerini istiyoruz ve bir hafta süre veriyoruz. Bu süre içinde düzenleme olmazsa belediye çekicisi tutanak ile aracı hurdalığa çekiyor, kişiler hakkında da çevre kanununa istinaden yasal işlem yapılıyor. Sahiplerine ulaşılamayanlar ise detaylı araştırma yapıldıktan sonra yine ekiplerimiz tarafından depomuza alınıyor" dedi.

SİNCAN'DA HURDA ARAÇLAR TOPLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 12:51:00
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 14:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?