4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Huzur ortamını bozmaya çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Ankara'nın Ulus semtinde meydana gelen patlama ile ilgili, "Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum" açıklamasını yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Sezer'in Ulus Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlama ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptığını belirtti. Açıklamasında olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirten Sezer, "Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum. Ülkedeki huzur ortamını bozmaya çalışanlara, ulusumuzun dayanışması ve güvenlik güçlerimizin özverili çabalarıyla hiçbir zaman izin verilmeyecektir. 

Devletimiz, ulusumuzla birlikte her türlü sorunun üstesinden gelecek güçtedir. Ulusumuzun bir daha böyle acılar yaşamaması en içten dileğimizdir. Saldırıda yaşamlarını yitirenlere Tanrı'dan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralananlara geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 01:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?