3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Huzurevinde moral gecesi

Keçiören Belediyesi Huzurevi'ndeki yaşlılar kendileri için düzenlenen geceyle moral buldu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede, yaşlılar halay çekip gönüllerince eğlendi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Ferhat Erdoğan da yaşlılara eşlik etti. Türk halk ve Türk sanat müziği konserlerinin yer aldığı gecede, tasavvuf müziği ve sema gösterileri de yaşlılar tarafından ilgiyle izlendi.

Büyüklerin kültür ve inançlarımıza göre büyük önem taşıdığını vurgulayan Ferhat Erdoğan, "Onlar bizim asırlık çınar ağaçlarımızdır, tecrübe kaynaklarımızdır" dedi. AK Parti olarak toplumun bütün kesimlerini ve dolayısıyla yaşlıları da kucaklayıcı bir anlayışa sahip olduklarını kaydeden Erdoğan, "AK Parti siyasetinde yaşlıların yeri çok farklı ve özeldir. Her zaman onların gönüllerini almayı kendimize şiar edindik" diye konuştu.

Yaşlıları günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Ak da, yaşlıları tecrübeli gençler olarak nitelendirerek, "Yüreğimiz, ruhumuz hiç yaşlanmıyor. Bize uymayan, ayak uyduramayan sadece bedenimiz. Biz sizlerle gönül bağı içerisindeyiz. Burada sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz ve bundan da mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:20:22
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?