3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Huzurevindeki anneler unutulmadı

"Anneler Günü" kutlamaları kapsamında Keçiören Belediyesi ile Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı tarafından Keçiören Huzurevi'ne ziyaret düzenlendi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve eşi, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Ferhat Erdoğan ile Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Başkanı Gülgen Dural'ın da katıldığı programda Kültür Bakanlığı sanatçılarının seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlenen yaşlılar hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Huzurevi'nde kalan yaşlılar da yaptıkları ürünleri Başkan Ak ve Kaymakam Güler'e hediye etti.

Anneler Günü'nün annelerin bir gün hatırlanması değil her gün hatırlanması gerektiğini hatırlatan bir gün olduğunu kaydeden Başkan Ak, "Anneler öylesine kıymetli varlıklardır ki, Cenab-ı Allah onlara öyle bir görev yüklemiş ki, dinimiz Cennetin anaların ayaklarının olduğunu beyan etmiştir. Onun için annelerimizin değeri çok büyüktür. Onları daima hatırlamalı ve onları mutlu etmeye çalışmalıyız. Onların ayaklarının altını öpmeden cennete giremeyiz" dedi.

Kaymakam Güler de annelerin çok büyük değerler taşıdığını belirerek, "Anneler bizi dünyaya getiren, büyüten, eğiten ve başımız sıkıştığı zaman sığındığımız güvenli limanlardır" şeklinde konuştu.

Öte yandan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sabah saatlerinde beraberinde eşi, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Ferhat Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları ile birlikte Atatürk Botanik Bahçesi'nde spor yapan bayanların anneler gününü kutlayarak karanfil verdi.

Başkan Ak daha sonra da Keçiören'deki en yaşlı anne Mahi Kurutaş, Emine Adıbelli ve Kübra Yalçın isimli kadınları evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü ve anneler gününü kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 09:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?