4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

İki ailenin anten kavgası kanlı sonlandı

Başkent'te, iki aile arasında meydana gelen kavgada 7 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Altındağ İlçesi'nde, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile sabah saatlerinde Babür Caddesi üzerinde tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine kavgada aynı aileden B.B. (26), H.B. (25), H.B. (22), M.B. (43), F.H. (22) bıçakla yaralandı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalışırken, yaralılardan B.B, H.Bve H.B. ambulanslarla Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar M.B. ve F.H. ise Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden uzaklaşan taraflar daha sonra Örnek Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Müdürlüğü önünde tekrar kavga etmeye başladı. Kavgada E.T. (39) ve A.T. (32) bıçakla yaralandı. Yaralılar Türk Telekom Müdürlüğü'ne ait güvenlik görevlileri tarafından bina içerisine alınırken, olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralı A.T ve E.T. ambulansla Ankara Atatürk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada olayla ilgilisi olduğu öğrenilen 06 NK 036 plakalı otomobil sürücüsü polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayınca, ikinci kavganın olduğu Türk Telekom Müdürlüğü önündeki ekipler tarafından durduruldu. Araç içerisinden indirilen şahıslar gözaltına gözaltına alınarak Altında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 10:55:15
Güncelleme :23 Mart 2007 Cuma 12:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?