5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

İlhan Cavcav kaza yaptı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın kullandığı otomobilin yan aynasının çaptığı baba ve kızı yaralandı.

İlhan Cavcav'ın kullandığı 06 V 5001 plakalı otomobilin yan aynası, Konya Yolu AŞTİ önünde, yol kenarında duran Lütfü Dikmen (56) ile kızı Minciye Dikmen'e (32) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola düşen Lütfü Dikmen'e, daha sonra Ahmet Esmeray yönetimindeki 06 AFU 66 plakalı başka bir otomobil çarptı.

Kazada yaralanan Lütfü Dikmen ve Minciye Dikmen, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bahçelievler Karakolunda ifade veren Cacav'ın yanına gelen Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın olay hakkında bilgi aldı.

Cavcav, karakoldan çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk Orman Çiftliğine yemeğe gittiği sırada, AŞTİ önünde 2 kişinin önüne çıktığını belirterek, "Allah'tan süratli değildim. Aşağı yukarı 60 kilometre hızla gidiyordum. Yayalardan birini kurtardım, diğerini de kurtardım ama aracın aynası koluna çarptı. Sonra da arkadan gelen başka bir araç adamı yaklaşık 15 metre sürükledi" diye konuştu.

Olay yerinin yaklaşık 30 metre ilerisinde yaya geçidi bulunduğunu ifade eden Cavcav, "Son 6 ay içinde aynı yerde gerçekleşen kazalarda 17 kişinin hayatını kaybettiğini" kaydederek, "Vatandaş bilinçsizse şoför ne yapsın" dedi.

Cavcav, bir gazetecinin otomobili kullanırken alkollü olup olmadığı yönündeki sorusunu ise "Alkollü değildim, olsam söylerim. İçmeye gidiyorduk ama nasip olmadı" yanıtını verdi.


aa
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 09:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?