5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

İlk sine-i millet istifası geliyor

Mersin bağımsız milletvekili Ersoy Bulut, sine-i millete döneceğini açıkladı. Bulut, milletvekilliğinden istifa dilekçesini, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen bütçenin kabulünden sonra vereceğini söyledi.

Muhalefet, erken seçimle yeni oluşacak yeni Meclis'in cumhurbaşkanını seçmesini önerirken, buna yanaşmayan AKP ikdarını "sine-i millete dönmekle" tehdit ediyor.

ERSOY BULUT KİMDİR

Ersoy Bulut, 1939 Mersin Anamur'da doğdu. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zirai Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. Ersoy, DSİ ve Tarım Bakanlığında Ziraat Yüksek Mühendisi, Tarım Bakanlığında Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş ve Başmüfettiş, Tarım Bakanlığı Müfettişleri Dernek Başkanı Devlet Denetleme Organları Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı, Tarım Bakanlığı Personel ve İdari İşler Genel Müdürü olarak çalıştı. Orta İngilizce ve Az Fransızca bilen Ersoy üç çocuk babası.


ANKA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 13:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 85.97.56.xxx Tarih : 19.12.2006 21:34:46
CHP SİNEYİ MİLLETE GİTMEZ. ÜLKEYİ GENÇLİĞE EMANET EDEN ATATÜRK'ÜN PARİSİNDE; MYK DAKİ YİRMİBİR KİŞİNİN YAŞ ORTALAMASI 57.85. (DAHA ÖNCE DE YAZMIŞTIM) BU YAPIDAN BİR SİNERJİ ÇIKABİLİR Mİ ? PARTİ KENDİSİNİ İKTİDARA TAŞIYACAK BİR RÜZGARI ARKASINA ALABİLSEYDİ, İNANIN BİR GÜN BİLE DURMAZ SİNEYİ MİLLETE GİDERDİ. AMA ASIL SORU ŞU ? CHP BU YAPISI İLE ARKASINA BİR RÜZGAR ALABİLİR Mİ ? İKİNCİSİ ARKASINA BİR RÜZGAR ALMAK GİBİ İSTEĞİ VAR MI ? ÜÇ; BU SEVİMLİ VEKİLLERİMİZ MUHALEFET OLMANIN AZ SORUMLULUK İSTEYEN TATLI NİMETLERDEN VAZGEÇEBİLİR Mİ ? ÇÜNKÜ İSTİFA EDİP ÇALIŞMAK ÜZERE SEÇİM BÖLGELERİNE GİTTİKLERİNDE , NORMAL BİR SEÇİM DÖNEMİNİN ÖTESİNDE MASRAF ETMELERİ VE DAHA FAZLA ÇALIŞMALARI GEREKİYOR. DİYELİM Kİ TÜM MASRAFLARI TEK BİR BİNA İÇİN 25 TRİLYON HARCAYAN GENEL MERKEZ KARŞILADI, YA ÇALIŞMAK İÇİN ÇABAYI KİM GÖSTERECEK. ROBOTLAR MI ? (NOT: CHP İLE İLGİLİ YORUMLARIM ÇIKMIYOR. BU YORUMLARI YAZAN; CHP’NIN PASİFLİĞİNDEN BIKMIŞ, BİAT FELSEFESİYLE ÇALIŞAN YÖNETİCİLİLERİNE GÜVENİ KALMAMIŞ , BİLGİ BİRİKİMİNE ÖNEM VERMEYEN VE LİYAKATİ RAFA KALDIRMIŞ KRONİK YAPISINI İÇİNE SİNDİRMEYEN, HA BİR DE PARTİDEN ATILMAKTAN KORKMAYAN BİR CHP’LİDİR. PEKİ KARDEŞİM ORADA NE İŞİN VAR İSTİFA ET DİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU PARTİ ATAMIZIN PARTİSİ VE REHABİLİTE EDİLMEYE İHTİYACI VAR. BURADA OLMAK GEREKİYOR. SEKÜLARİST BİR TÜRKİYE İÇİN ) K. Mükremin BARUT 19 ARALIK 2006