3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

İlköğretim okuluna yeni kütüphane

Mamak Kayaş İlköğretim Okulunun, Albay Tüzüner Kışlası ve Yazarlar Birliği’nin katkılarıyla kurulan kütüphanesi, İl Milli Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan tarafından, açıldı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan Kayaştaki kütüphane, açılışında; ilk kez geldiği okul için yapılması gereken ne olursa arkalarında olduğunu belirterek, imkânlarını seferber ederek kütüphanenin hazır hâle gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İnsanların yaptıkları işleri önemsemesinin önemli olduğunu ifade ederek öğrencilere hitaben “Her yıl 15-20 kitap okumuyorsanız o yılınız boşa geçmiş demektir. Yılda 20 veya daha fazla kitap okuyarak ‘çok kitap okuyanlar’ kategorisine girebilirsiniz. Bu sürecin devamında SBS veya ÖSS sınavlarında da başarılı olursunuz.” diyerek, kendilerini geliştirmek amacıyla, ilgilerini yoğunlaştırabilecekleri sosyal alanlarda faaliyet göstermelerinin önemli olduğunu ancak mutlaka kitap okumaları gerektiğini kaydetti.

Öğrencilerin mini gösteriyle renklenen açılışa İlköğretim Müfettişleri Başkanı Osman Karapınar, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Albay Tüzüner Kışlasından bir yetkili, Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 10:16:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?