4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

İntihar mı cinayet mi?

Ankara'da bir kişi, oturduğu apartmanın önünde boğazı kesilmiş bir şekilde ölü bulundu.

Çankaya'da Dedeefendi Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Caner Coşkun oturduğu apartmanın önünde boğazı kesilmiş bir şekilde ölü bulundu.

Şeref Apartmanı sakinlerinin iddiasına göre bilgiye göre, akşam saat 16:30 sıralarında apartmanın 4. katında oturan üniversite öğrencisi Caner Coşkun'un cansız bedeni önce apartmanın önünde duran aracın üzerine ardından yere düştü.

Olay yerine gelen bir savcı incelemelerde bulundu. Apartman sakinleri Coşkun'un akşam saatlerine doğru evin içinde acayip sesler çıkardığını ve son olarak yürüyüş yapmaya çıkarken görüldüğünü bildirdi. Coşkun'un 4.kattan aşağı düşmesinden 5 dakika sonra elektriklerin kesildiğini belirten bir apartman sakini, Caner Coşkun'un 4. kattan aşağıdaki arabanın üzerine düşmesi üzerine arabaların üzerine buz düştüğünü zannettiklerini söyledi.

Acı olayın duyulması üzerine Caner Coşkun'un arkadaşları olay yerine koşarken, Coşkun'un abisi de bilgisine başvurulmak üzere polis karakoluna davet edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerde Coşkun'un boynunun kesik olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu öğrenilirken, Coşkun'un oturduğu dairede de gerekli incelemeler yapılarak, üniversite öğrencisinin cansız bedeni inceleme için Adli Tıp'a gönderildi. Polis, genç öğrencinin şüpheli ölümünün bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Öte yandan, Coşkun'un ailesinin Bulgar göçmeni olduğu, Coşkun'un okul nedeniyle Ankara'da yaşadığı, ailesinin ise Bursa'da ikamet ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2012 Cuma 14:14:06
Güncelleme :20 Ocak 2012 Cuma 14:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?