3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

İşte o sapık!

Başkent'te 13 yaşındaki erkek çocuğuna tacizde bulunan ve çocuk kaçmaya çalışınca da arkasından 4 el ateş ederek yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi.

Ankara'da 30 Ocak'ta meydana gelen olayda, Karapürçek'te kağıt toplayarak ailesinin geçimini sağlayan ilköğretim okulu öğrencisi İ.Ş isimli erkek çocuğunu boş içki şişesini vereceğini söyleyerek aracına çağıran zanlı, 'Üşümüşsün gel içeri' diyerek çocuğu arabasına aldı. Daha sonra çocuğa karnının aç olup olmadığını soran zanlı, İ.Ş.'nin 'açım' cevabını alınca onunla birlikte bir benzin istasyonuna gitti. Daha sonra çocukla yeniden otomobiline binen zanlı, bu sefer küçük çocuğa para vereceğini belirterek tacizde bulundu.

Küçük çocuk arabadan inip kaçmaya başlayınca İnan Ç. yanında bulunan 7.65 mm çapındaki ruhsatsız tabanca ile İ.Ş.'nin arkasından 2 el ateş etti. Vurulmasına rağmen kaçmaya çalışan çocuğu takip eden zanlı, küçük çocuğun yere düşmesinin ardından özür dileyerek kendisini hastaneye götüreceği bahanesiyle tekrar arabaya bindirdi. Daha sonra tekrar çocuğu araçtan indiren İnan Ç., yaralı olan küçük çocuğun arkasından 2 el daha ateş etti ve öldüğünü zannederek olay yeriden uzaklaştı. Zanlının 4 el ateş ettiği İ.Ş. ağır yaralanırken, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Hemen ameliyata alınan küçük çocuk, kendine gelince harf grubunu hatırladığı zanlının kullandığı aracın '06 AH ' ile başladığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri bu harf grubundaki 9 bin 999 araç üzerinde yaptığı inceleme sonucunda zanlıya ulaştı. Dün jandarmanın operasyonu ile gözaltına alınan zanlı, olay günü alkollü olduğunu belirterek suçunu itiraf etti.

Zanlı, jandarmadaki sorgusunun ardından bugün Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 15:15:41
Güncelleme :7 Şubat 2009 Cumartesi 15:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bucocukdeli_06 IP: 88.254.107.xxx Tarih : 8.02.2009 10:54:42

yanlış yapmışlar bu sapıkları adalete degil halkın içine bırakacaklar bak bagım halk nasıl veriyor cezasını