3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kaçakçılar 'hipnoz' oldu!

Ankara'da düzenlenen ''Hipnoz'' adlı uyuşturucu operasyonunda 5,5 kilo esrar maddesi ve sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Altındağ, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde uyuşturucu madde satan bir şebeke belirlendi.

Yapılan tespitlerin ardından ''Hipnoz'' adı verilen bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, Y.K., D.Ş., F.U.G., K.Y., D.Ç., K.S., E.M., B.K., E.T. ve Y.D. adlı kişiler gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 5,5 kilogram esrar maddesi, 2 gram kokain, 419 adet captagon ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 200 TL para ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan uyuşturucu madde kullandığı bildirilen 20 kişi hakkında da adli işlem yaptıktan sonra bu kişileri savcılık talimatı doğrultusunda emniyetten serbest bıraktı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 zanlı ise polis sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Altındağ'da polisin yaptığı uygulamalar sırasında üzerinde yaklaşık 100 gram civarında esrar taşıdığı bildirilen T.B. adlı kişi de gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?