4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kadehteki iz yakalattı

Ankara'da polis, evinde ölü bulunan genç kadının katil zanlısına salondaki içki şişesinin etrafındaki 2 kadehten ulaştı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda görevli Ziraat Mühendisi Selda Akgüneş’in (38) Kavaklıdere’deki evine çarşamba akşamı gelen kuzeni Sinem Çavuşoğlu, ağır kokudan ve kapıyı açan kimsenin olmamasından şüphelendi.Haber verdiği polis evde, Akgüneş’in başına poşet geçirilmiş cansız bedenini buldu.

Kafada darp izi

Olay Yeri İnceleme ekipleri, Akgüneş’in yüzünde ve kafasında darp izi saptadı. Salonda bulunan içki şişesinin etrafında 2 bardak bulunduğunu ve iskambil kağıtlarını gören polis, evde kısa süre önce başka birinin daha olduğu şüphesiyle cinayet üzerine yoğunlaştı ve Akgüneş’in sevgilisi Burhan Ç.’ye ulaştı.

Poşetle intihar süsü

OSTİM’deki bir iş yerinde elektrik teknisyeni olarak çalışan Burhan Ç., sevgilisinin intihar etmiş olabileceğini öne sürdü. Ancak daha sonra cinayeti itiraf etti. Burhan Ç. ifadesinde, “Kafasına sert bir cisimle vurdum. Öldüğünü anladım. Onu kaldırıp koltuğa oturttum ve intihar süsü vermek için kafasına poşet geçirdim” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2012 Cumartesi 10:32:21
Güncelleme :7 Ocak 2012 Cumartesi 10:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?