3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kahveciler Odası’ndan hayırlı olsun


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Kahveciler Odası Esnaf Başkanı İsa Güven’i makamında kabul etti.

 Kahveci esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Akgül, ortak projelere açık olduklarını belirterek, “Doğru olan her projenin yanındayız” dedi.

Kahveciler Odası’ndan Hayırlı Olsun

Ankara Kahveciler Odası Esnaf Başkanı İsa Güven ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güven, güzel projelere imza atacağına inancının tam olduğunu belirttiği Akgül’e yeni görevinde başarılar diledi.

Esnafın Sıkıntılarını Dinledi

Kahveci esnafının sıkıntılarını dinleyen Akgül, sivil toplum örgütleriyle projelere her zaman açık olduklarını belirtti. Başkan Akgül, önemli olanın karşılıklı diyalog çerçevesinde ortak noktayı bulmak olduğunu söyledi. Akgül, vatandaşların sağlığına ciddi bir tehdit oluşturan kahvehanelerdeki havalandırma probleminin önüne geçmek için el ele bir çalışma yürütebileceklerini bildirdi.

“Güzel İşler Yapacağımıza Eminim”

“Türkiye Okuyor” kampanyası çerçevesinde Mamak Belediyesi işbirliğiyle ilçede 2 kütüphane açtıklarını belirten Kahveciler Odası Başkanı Güven de bunların sayısını artırmayı istediklerini kaydetti. Güven, “Geçtiğimiz dönemde sizinle kahvehanelerde boya kampanyası başlattık. Ancak yarım kaldı. Birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza eminim. Odayla belediye ortak çalışırsa, esnafın sıkıntıları ortadan kalkar” dedi.

“Doğru Olan Her Projenin Yanındayız”

Esnafın sorunlarının kendileri için önemli olduğunu belirten Akgül, “Doğru olan, vatandaşların yararına her projenin yanındayız” diye konuştu
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 09:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?