5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Kameramandan ilginç teklif

KAMERAMANDAN İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ

Kameraman İbrahim Kördemirci Ankara Eymir Gölü'nde sandalla gezen sevgilisinin başından aşağıya, kiraladığı uçaktan 500 gül atarak sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Show TV kameramanı Kördemirci, evlenme teklifi yapmak istediği kız arkadaşı Özge Bilgin'in ablası ve eniştesini arayarak, yapacağı teklif için hazırlıkları anlattı. Sürpriz tekllif için yardımcı olmayı kabul aile fertleri Bilgin'i, yeğenin karne bahanesiyle Eymir Gölü'nde sandal turu yapmaya götürdü.

Her şeyden habersiz olan Bilgin, gölün ortasında birden üzerilerinde dönmeye başlayan uçağı görünce ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadı. Uçaktan 500 tane gülün üzerine doğru atılmasıyla şaşkınlığı artan genç kız, göle düşen gülleri sandaldan uzanarak topladı. Sandalın karaya yanaşmasıyla 'Benimle evlenir misin Özge?' yazan pankartı okuyan Bilgin'in, şaşkınlığına heyecan da eklendi. Teklifi okumasından hemen sonra kıyıya yanaşan sandaldan inen Bilgin, böyle bir sürpriz beklemediğini ve hiçbir şeyden şüphelenmediğini belirterek, "İbrahim seni seviyorum" dedi. Yakınlarıyla birlikte kıyıda erkek arkadaşını bekleyen genç kız, mutluluğunu ablası ve eniştesiyle paylaştı.

Bir müddet sonra kız arkadaşının yanına gelen Kördemirci, Bilgin'in önünde diz çökerek, uzattığı yüzükle birlikte sözlü olarak da evlenme teklifi yaptı. Çok duygulu anlar yaşayan Bilgin, erkek arkadaşının teklifini ona sarılarak kabul etti. Kördemirci ise aslında çok daha farklı bir teklif yapmayı düşündüğünü, ancak hava şartları nedeniyle bir takım engellerle karşılaşılacağı için bu şekilde teklif yaptığını belirtti. Teklife 'Hayır' cevabı alsaydınız ne yapardınız sorusu üzerine, ufak bir şaşkınlık yaşayan Kördemirci, "Bu teklife hayır denmezdi" diye espirili bir yanıt verdi.

KAMERAMANDAN İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ
KAMERAMANDAN İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 12:35:01
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 13:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?