5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Kamyoncular isyan etti

BAŞKENTTE KAMYONCULAR İSYAN ETTİ

Ankara'nın Kutludüğün beldesinde taşocaklarına giden yolların bozuk olması nedeniyle kamyoncular tepki gösterdi.

Kutludüğün Nakliyat A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kutludüğün'deki maden ocaklarından mucur taşıyan 60 kadar nakliyeci, bozuk olan yolların yapılmadığını iddia etti. Nakliyeciler adına bir açıklama yapan Murat Demirtaş, Mamak Belediyesi'nin taşocaklarına giden yolun kendi sorumluluk alanları içinde kalan kısmını yaptığını ancak taşocaklarını işletenlerin yolun kalan kısımlarını yapmadığını ifade etti. Bozuk olan yollar nedeniyle kamyonların sürekli arızalandığını söyleyen Demirtaş, göçük tehlikesine

de dikkat çekti. Belediyenin taşocakları işletmecilerine baskı yapmasını isteyen Demirtaş, polise, jandarma ve zabıta ekiplerine de tepki gösterdi. Bozuk yollar nedeniyle araçların çamur içinde kaldığını belirten Demirtaş, bu nedenle Kutludüğün çıkışında jandarma ve zabıtadan, şehiriçinde de polis ekiplerinden ceza yediklerini kaydetti.

Kamyoncular, bölgenin su havzası ilan edilmesine rağmen taşocaklarında gübre içerikli patlayıcı kullanılmasına da dikkat çektiler. Gübre içerikli patlayıcılar nedeniyle kimyasal maddelerin dereler aracılığıyla Bayındır Barajı'na taşındığını belirten kamyoncular, bu konuda da önlem alınmasını istediler.

BAŞKENTTE KAMYONCULAR İSYAN ETTİ
BAŞKENTTE KAMYONCULAR İSYAN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 13:05:01
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 13:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?