4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kaplanlar Vestel'e boyun eğdi

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti.

 
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, maç sonrası yaptığı açıklamada, Ankarasporlu yöneticilerin kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Bulak, ayrıca maçın hakemi Süleyman Abay'ı da sert bir dille eleştirdi. Maçın ikinci yarısını hakem kararıyla tribünden izleyen Bulak, "Hakem kararları nedeniyle maç çığırından çıktı. 2-0 öne geçtiğimiz maçtaki bu gerginliği anlamış değilim. Basiretsizlik var. Ya hakemliği bilmiyor ya da bunda başka bir şey var. Verilmeyen fauller, sarı kartlar. Tamamen oyun sinir harbine döndü. Kalecimizin dudağı yarılmış, faul bile yok. Beni sahadan attığını, soyunma odasına haber gönderip söylüyor.

Ankara yöneticisi 'Ankara'ya nasıl geleceksin' deyip, tehdit ediyor. Ne demek bu? Ankara'da 1 milyon Trabzonlu yaşıyor. Bu tehdidin ardından çoluk çocuğuma zarar gelirse o zaman suç duyurusunda bulunacağım. Bir kuyruk acıları varsa söylesinler. Rakiple uğraşmaktan işimizi yapamadık. Maç boyunca kendi evimizde tacize uğradık" diye konuştu.
Maçın genelinde üstün bir oyun sergilediklerini söyleyen Bulak, "Pozitif oynayan bizdik. Okan'ın ve Metin'in atamadıkları pozisyonlar var. İkinci yarıda yine oyun bizim kontrolümüzdeydi. Ankaraspor uzun oyuncuları oyuna alarak yüksek topla gol bulmaya çalıştı. Geçen hafta da aynısını yapmışlardı. Biz de Güven'i ve Rafael'i oyuna aldık. 3 puanı hak ettik. Hak etmediğimiz bir şey varsa o da bize uygulanan yönetim şekliydi" dedi.


Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, "Vestel Manisaspor'un saldırgan oynayacağını biliyorduk. Ancak biz buna ilk yarıda karşılık veremedik. Son zamanlarda hiç bu kadar silik kalmamıştık. İlk yarıda oynadığımız futbolla mağlubiyeti hak ettik. İkinci yarıya oyun tarzımızı değiştirerek başladık. Ancak beraberlik şansını yakalayacak fırsatları bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Ligin ilk iki maçında psikolojik olarak iyi değiliz. Oyun kalitemiz kötü. Önlemlerini alıp, sorunu çözeceğiz" diye
konuştu.


Maçın hakemi Süleyman Abay'ın kötü bir yönetim gösterdiğini kaydeden Kocaman, "Maçın hakemi, daha çok aleyhimize düdükler çaldı. Genel olarak ligimizde hakem standartlarının çok düşük olduğu bir gerçek. Hakemden şikayet konusunda Giray Bulak'ın ne dediğini bilmiyorum, ancak maçı kaybeden takımın teknik direktörü olarak bizim daha çok şikayet hakkımız var" dedi.


Vestel Manisasporlu futbolculardan Uğur İnceman da, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. İkinci yarı geri çekildik biraz. Hakem gereksiz fauller çaldı. Boşu boşuna maç gerginleşti. Gol de sanırım ofsayttı" dedi.
Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Hakan Balta ise, "İlk yarı sonunda gereksiz bir gol yedik. Hakem de birçok faulü çalmayınca oyun gerginleşti. Sonuçta kazanan biz olduk, mutluyuz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 02:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?