5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Kar yağışı vekilleri durduramadı

Ankara'yı etkisi altına alan kar yağışı hayatı felç ederken, Meclis Genel Kurulu yolların kapanmasına rağmen toplandı. Milletvekilleri Meclis'e gelirken kartopu savaşının ortasında kaldı.

İki gündür aralıksız devam eden kar yağışı başkenti esir alırken, Ankaralılar işlerine gitmekte büyük zorluklar yaşadı. Kar nedeniyle ana arterlerde bile trafik güçlükle ilerliyor. Kar yağışının olumsuz etkilerine rağmen Meclis Genel Kurulu'nda toplantı yeter sayısına ulaşıldı. Milletvekilleri, Meclis'e gelirken gazetecilerin attığı kartopunun hedefi oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de atılan kartoplarından nasibini aldı. Kartopu saldırısına maruz kalan Sevigen, "Neyse ki bize yumurta değil kartopu atıyorlar" yorumunu yaptı. Sevigen, aynı sırada Genel Kurul'a girmek üzere olan CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl'e kartopu attı. Bingöl, okulların tatil olmasına çocuklar adına çok sevindiğini belirtirken, hava muhalefetine rağmen görevlerinin başında olduklarını söyledi.

Bu arada kar yağışı Meclis'te ilginç manzaralar da ortaya çıkardı. Bir kameramanın yaptığı kardan kameraman ve kardan kamerası büyük ilgi gördü.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2011 Çarşamba 14:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?