3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Karaman ilk antrenmanına çıktı!

Ankaragücü'nde Hakan Kutlu'nun yerine teknik direktörlük görevine getirilen Hikmet Karaman, takımının başında ilk antrenmana çıktı.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde sabah yapılan antrenmanda takımının başında ilk kez antrenmana çıkan teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan çalışmada, futbolcular 2 grup halinde çalıştı. Bir grup salonda çalışma yaparken, diğer grup sahada Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yaptı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Karaman, daha sonra sahaya taktik tahtası getirtti. Burada futbolcularına oynatmak istediği taktikle ilgili bilgiler veren Hikmet Karaman, daha sonra bunun uygulamasına geçti. Taktik çalışma sırasında antrenmanı sık sık bölen Karaman, futbolcularına neler yapacaklarını teker teker anlattı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hasta olan Güney ile izinli olan Iglesias katılmadı.

Antrenman öncesinde kısa bir açıklama yapan Hikmet Karaman, sezon sonuna kadar en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek, "Önümüzde 9 hafta var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ankaragücü'nü çok yakından tanıyorum. Bilgi ve tecrübemle faydalı olarak, Ankaragücü'nü layık olduğu yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?