4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Karapürçek,Kırkpınar'ın rövanşı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Yağlı Güreşleri'ne gösterilen ilgiden dolayı yoğun izdiham olduğunu belirterek, "Karapürçek güreşlerimiz Kırkpınar güreşlerinin rövanşı olarak görüyoruz" dedi.


18. Geleneksel Karapürçek Yağlı Güreşleri'ne Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zaman zaman güreşçilerin birbirlerine sert hareketlerde bulunduğu ancak el öperek özür diledikleri güreşlerde, rahatsızlanan bazı güreşçilere ise sağlık ekipleri müdahale etti. Bu senenin güreş ağası Salih Koçbeyoğlu oldu.

 
Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşların güreşlere yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Gördüğünüz gibi yapılan güreşlere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Sezon artık kapanıyor, gelecek yıla hazırlanıyor güreşçiler. Kırkpınar güreşlerinin rövanşı yaptığımız güreş. Böyle bir program Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Belediye olarak ata sporunu yaptırmak istiyoruz. Her geçen yıl güreşlere ilgi artıyor" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 00:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?