3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Karayalçın, Karaşarlılarla buluştu

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın Karaşarlılarla yemekli toplantıda buluştu

Karayalçın, dün Mamak Lale Restoranında yapılan Karaşarlılar toplantısına da katıldı. Burada yaptığı konuşmada  Karayalçın, Altındağ-Mamak-Elmadağ’ın Ankara’nın kalkınma koridoru olacağını belirtti.

Karayalçın, şöyle konuştu:

“Altındağ-Mamak-Elmadağ Ankara’nın kalkınma koridoru olacaktır. Ankara Polatlı’ya doğru gidiyor. Neredeyse Polatlı’ya doğru geldik. Ankara’nın doğu ilçeleri boşalıyor. Terk ediliyor, geriliyor. Doğu ilçelerimizin değeri düşüyor sevgili hemşerilerim, buna müdahale etmek gerekir. Buna müdahale etmek kararlılığındayız. Kararımızda Siteler’e metro götürülmesi var. Kararımızda Doğukent’e bir üniversite yapılması var. Doğukent’e bir üniversitenin kazandırılması var. Doğukent Üniversitesi. Sevgili hemşerilerim şehirlerarası otobüs terminalinin ikincisini burada yapılması var. AŞTİ Doğu Terminali, AŞTİ 2, ne derseniz deyin bu koridorda bir terminal yapacağız.”

BU SEÇİM ANALARIN SEÇİMİ

Karayalçın, bu seçimin anaların seçimi olacağını da söyledi.

Karayalçın, şöyle konuştu:

“Çocuklarınızı da yanınıza alın. Çünkü 29 Mart Pazar günü Ankara bayramı olacak. Sandık alanlarını bayram yerine çevirmeniz gerekiyor, onun için oy kullanamayacak olsalar bile çocuklarınızı yanınıza alın. Bir süredir söylüyoruz ananızı da yanınıza alacaksınız. Bu seçim anaların seçimi, bize öyle dediler; ‘Ananı alda git’ dediler. Şimdi biz de anamızı alıp geliyoruz.”
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?