5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Karısını öldürüp intihar etti

Ankara'da, Vedat Dalokay Caddesinde meydana gelen olayda, Salih Ekinci isimli şahıs boşanma sürecinde olduğu eşi Naile Ekinci'yi öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, gece saat 01:00'de Vedat Dalokay Caddesi 214 sokakta meydana geldi. Salih Ekinci, ayrı yaşadığı ve sık sık rahatsız ettiği eşi Naile Ekinci'nin iki çocuğu ile birlikte oturduğu eve binanın korkuluklarından tırmanarak girdi. Evde eşini çocuklarının gözü önünde başına kurşun sıkarak öldüren Salih Ekinci, daha sonra evin balkonunda kendi başına kurşun sıkarak intihar ettiği öğrenildi.

Bir mahalle sakini, gürültüye uyandığını belirterek eve hırsız girdiğini sandığını, daha sonra balkona çıktığında bir şahsın kafasına kurşun sıkarak intihar ettiğini söyledi.

Öte yandan mahallede bulunan gençlerde eve hırsız girdiğini düşünerek apartmanın giriş kapısını kırarak binaya girdiği ama olay yerine gelen polisin gençleri sakinleştirerek olayın farklı olduğunu söylediği kaydedildi.

Olay yerine gelen Nail Ekinci'nin yakınları sinir krizi geçirirken, ölen iki eşin çocuklarını komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Küçük erkek çocuk ise komşu balkonuna çıkarak yanındakilere neden cenaze arabasının geldiğini sorması üzerine evde bulunanlar küçük çocuğu ikna ederek evin içerisine götürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2011 Pazar 09:56:00
Güncelleme :24 Temmuz 2011 Pazar 14:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?