3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Katil koca İstanbul'da yakalandı

Ankara'da tutuklu bulunduğu cezaevinde izin alarak çıkan ve boşandığı eşini, çocuğunun gözleri önünde boğarak öldüren şahıs İstanbul'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler'de yaklaşık 1 hafta önce meydana gelen olayda Ankara Açık Cezaevi'nde boşandığı eşine nafaka ödemediği için yatan Ayhan S. (34), cezaevi yönetiminden 5 gün izin alarak boşandığı eşi Fadile Karatoprak (23) ile 3 yaşındaki çocuğu Fırat'ın yaşadığı eve gitti.

Ayhan S., gittiği evde akşam saatlerinde eski eşiyle kavga etti. Bunun üzerine Fadile Karatoprak, dayak yediği gerekçesiyle Aydınlıkevler Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Bir süre sonra karakola gelen şahıs, eski karısıyla barışarak şikayet dilekçesini geri aldırdı.

Aynı gece Ayhan S., yeniden tartıştığı Karatoprak'ı yatak odasında 3 yaşındaki oğlu Fırat'ın gözleri önünde boğduktan sonra kaçtı. Ayhan S., Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektiflerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

İstanbul'da bir yakınının evinde yakalanarak Ankara'ya getirilen zanlı, emniyetten çıkartılırken gazetecilere 'pişmanım' dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:47:43
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 17:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?