5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Katil zanlısından itiraf!

BAŞKENTTE CİNAYET

Başkentte 2 yıl önce kaybolan muhasebeciyi öldürüp cesedini boş bir tarlaya attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Figen Özdemir 3 Mayıs 2009 tarihinde babası Alaaddin Özdemir'den (55) haber alamadığını belirterek, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, muhasebeci Alaaddin Özdemir'den para aldıkları belirlenen ve Sıhhiye Hanımeli Sokak'ta sigorta acenteleri bulunan Sertan Ü. (30) ile ortağını sorguladı.

Yapılan polis sorgusunda çelişkili ifadeler veren Sertan Ü. gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde, 20 bin lira kadar borç aldığı Özdemir'in parayı istemesi üzerine Hanımeli Sokak'taki ofisinde tartıştığını belirtti. Zanlı, tartışma sırasında Özdemir'in eşiyle ilgili sözler söylemesi üzerine kendisini kaybettiğini ve bir cisimle kafasına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, Özdemir'in cesedini de kiraladığı otomobille Sincan ile Polatlı arasında TOKİ konutlarının bulunduğu Çiçektepe mevkisindeki boş bir tarlaya attığını söyledi. Sertan Ü, polis sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Çiçektepe mevkisinde yapılan tüm aramalara rağmen Özdemir'in cesedi bulunamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 15:50:02
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 18:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?