3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kavaf'tan yurda geceyarısı ziyareti

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Afyonkarahisar Mehmet Akif Ersoy Kız Yetiştirme Yurdu'na dün gece sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dün gece Denizli'den Ankara'ya giderken ani bir kararla Afyonkarahisar Mehmet Akif Ersoy Kız Yetiştirme Yurdu'na gelen Bakan Kavaf, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte yurdu gezerek incelemelerde bulundu.

Bakan Kavaf, yurtta kalan kızların yatmış olması nedeniyle odalara sadece kendisi girdi. Gece yarısı odalarında Bakan Kavaf'ı gören kız öğrenciler, önce kısa bir şaşkınlık ardından da büyük bir sevinç yaşadı. Kız öğrencilerle sohbet eden
Bakan Kavaf, ardından öğrenci başkanı 17 yaşındaki Belma Keleş ile birlikte yurdu dolaşarak kızların yurttaki yaşantıları hakkında bilgi aldı.

Yurdun yemekhanesini ve spor salonlarını da gezen Bakan Kavaf, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadığını, ziyaretlerini sürdüreceğini dile getirdi. Bakan Kavaf, kızlara bir sonraki gelişinde masa tenisi oynama sözü de verdi.

Devlet Bakanı Kavaf, sürpriz ziyaretinin ardından Ankara'ya hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 13:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?