5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Kayıp sürücü ölü bulundu

KAYIP OLAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU

Ankara'ya yük almak için gelen ve 2 gündür kayıp olan kamyon sürücüsü, arkadaşı tarafından aracının içerisinde ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'ya yeni aldığı öğrenilen 51 EA 120 plakalı kamyonuyla yük getiren Bayram Yaldız'dan (40), yükü boşaltmasının ardından bir daha haber alınamadı.

Yakınları tarafından kayıp olarak emniyete bildirilen kamyon sürücüsü Yaldız, yapılan tüm çalışmalara rağmen bulunamadı. Ailesi, Yaldız'ın bulunması için diğer kamyon sürücü arkadaşlarından da yardım istedi.

Arama çalışmaları devam ederken, kamyon sürücü arkadaşları Yaldız'a ait olan 51 EA 120 plakalı kamyonu Şaşmaz Kartalkaya Kamyoncular Garajı'nda park halinde gördü. Aracın yanına yaklaşan Yaldız'ın arkadaşı, aracın kapısının açılmaması üzerine polis ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aracın yedek anahtarının bulunmasının ardından içeri girdi ve Yaldız'ın kamyon içerisindeki bölümde hareketsiz şekilde yaptığını fark etti. Yaldız'ın polis ekiplerine ses vermemesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından kamyon sürücüsü Yaldız'ın öldüğünü tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Yaldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan devam ediyor.

KAYIP OLAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU
KAYIP OLAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU
KAYIP OLAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU
KAYIP OLAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 09:45:05
Güncelleme :12 Mayıs 2011 Perşembe 14:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?