3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Keçiören Belediyesi öğrencileri ağırladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Sivas'tan Ankara'ya gelen öğrenciler Keçiören'i gezdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kendilerine verdiği öğle yemeğinde bir araya gelen öğrenci grubu Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenen yemekte Keçiören Belediye Konservatuvarı öğrencilerinin seslendirdiği türküler eşliğinde eğlendi. Öğrenciler daha sonra başta Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi olmak üzere Keçiören'in çeşitli yerlerini gezdi.

Gönül Köprüsü Projesi'nin Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşayan öğrencileri buluşturan, sosyal ve kültürel ilişkileri geliştiren çok güzel bir proje olduğunu kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu proje kapsamında güzel şehrimiz Sivas'tan güzel başkentimiz Ankara'ya gelen öğrencilerimizi Keçiören'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sivas ve Ankara arasında inşallah bundan sonra sizlerin gönülleri vasıtasıyla yepyeni kardeşlik tohumları atılacaktır" dedi.

Keçiören hakkında da öğrencilere bilgiler veren Başkan Ak, Keçiören'in Türkiye en fazla nüfusa sahip ilçelerinden biri olduğunu, bunun yanı sıra turizm açısından da önemli yerlere sahip olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 13:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?