5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Keçiören Belediyesi'ne iki ödül

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NE İKİ ÖDÜL

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği (MİARGED) tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Üretken Belediye Proje Yarışması'nın ödül töreni Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

Keçiören Belediyesi, 2. Üretken Belediye Proje Yarışması'nda Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde çağımızın en önemli problemlerinden biri haline gelen çevrenin korunması konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla yürüttüğü Çevre Çiçekleri Hareketi Projesi ile birincilik ödülüne layık görüldü. Keçiören Belediyesi, Sosyoekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde ise Aile Eğitim Merkezi Projesi ile ikincilik ödülünün sahibi oldu. Çevre Çiçekleri Hareketi Projesi'ni koordine eden Keçiören

Belediye Başkan Yardımcısı Celal Semiz ve Aile Eğitim Merkezi Projesi'nin koordinasyonunu yürüten Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Özcan, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Çevre Çiçekleri Hareketi ile Keçiören ilçe sınırları içerisinde eğitim gören 4. sınıf öğrencileri, çevre konusunda tabi tutuldukları bir dizi eğitim süreci sonunda "Çevre Müfettişi" ilan ediliyorlar. Bugüne kadar 13 bin ilköğretim 4. sınıf öğrencisi bu unvana hak kazandı. Sosyoekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi olan Aile Eğitim Merkezi Projesi kapsamında ise ebeveynlere ve çocuklara, aile

içerisinde ve diğer sosyal çevrelerde karşılaştıkları problemlerin çözümüne yönelik bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NE İKİ ÖDÜL
KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NE İKİ ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 10:19:03
Güncelleme :27 Temmuz 2011 Çarşamba 17:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?