3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Keçiören standına yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Büyük Ankara Festivali" coşku içinde devam ederken, festival alanında kurulan Keçiören Belediyesi standına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Keçiören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen stantta Ankaralılara her gün ücretsiz çiğ köfte, ayran ve şerbet ve çay ikramının yapılıyor. Stantta ayrıca her gün farklı olmak üzere çeşitli yemekler de dağıtılıyor. Belediye standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşlara Özbek pilavı, şerbet ve ayran ikram etti.

Büyük Ankara Festivali'nin bu yıl çok daha renkli ve güzel geçtiğini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi standının da vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Standımızda yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımıza duyuruyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Gördüğümüz kadarıyla halkımız memnun. Ankara dışına gidemeyen vatandaşlarımız burada hoşca vakit geçiriyor. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 08:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?