5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Keçiören'de altyapıya ortak çözüm

KEÇİÖREN'DE ALTYAPIYA ORTAK ÇÖZÜM

Keçiören'in en öncelikli problemlerinden biri olan altyapı sıkıntılarını ortadan kaldırmak için yoğun bir çalışma yürüten ve 2010 yılını şantiye yılını ilan eden Keçiören Belediyesi, mevsim kış olmasına rağmen çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalarda büyük mesafe alınırken Atapark Mahallesi'ndeki yol açma çalışmalarını da iki belediyenin ekipleri ortaklaşa yürütüyor. Her iki belediyeye ait iş makineleri ve kamyonlar 1500 metre uzunluğundaki 340. sokaktaki yol açma ve genişletme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 2011 yılı içerisinde 20 sokak ve 10 caddede yürütülecek çalışmaların yanı sıra, kamulaştırılması tamamlanan bütün cadde ve sokaklardaki yol açma çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor.

Keçiören'in en önemli sorunlarından birinin altyapı problemleri olduğunu ve bunun çözümü konusunda 2010 yılında yapılan çalışmalarla büyük bir mesafeler alındığını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında kurulan koordinasyon ve işbirliğinin meyvelerini verdiğini belirterek, "2010 yılı Keçiören'de altyapı çalışmaları açısından son derece verimli bir yıl oldu. Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğümüz koordineli çalışmalarda yeri geldi biz

malzemeyi verdik Büyükşehir ekipman desteği verdi, yeri geldi Büyükşehir malzemeyi temin etti biz makine ve ekipmanı sağladık. Bu işbirliğinin sonucu olarak 2010 yılında Keçiören Ankara'da hiçbir ilçe belediyesinin almadığı kadar hizmet aldı. Hiçbir belediyede dökülmediği kadar asfalt döküldü, hiçbir ilçede olmadığı kadar altyapı yatırımı yapıldı" dedi.

Keçiören'de geçmiş yıllardan kalan bir hizmet eksikliği olduğunu vurgulayan Başkan Ak, yapılan işbirliği ve ortak bu eksikliklerin ve ihtiyaçların giderileceğini sözlerine ekledi.

KEÇİÖREN'DE ALTYAPIYA ORTAK ÇÖZÜM
KEÇİÖREN'DE ALTYAPIYA ORTAK ÇÖZÜM
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 15:27:03
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 18:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?