3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Keçiören'de araç filosu yenileniyor

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLİYOR

Keçiören Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hızlı ve verimli hale getirmek için araç filosunu yeniliyor.

15 adet Ranger, 10 adet Doblo, 5 Pick up ve 4 minibüs olmak üzere toplam 35 yeni aracı bünyesine katarak ekonomik ömrünü tamamlamış araçları tasfiye eden Keçiören Belediyesi, önümüzdeki dönemde tüm araç parkını yenilemeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'in 800 bini aşkın nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu ve bu durumun hizmetlerin halka daha hızlı ve verimli bir şekilde verilebilmesi için belediyenin imkanlarının artırılmasını gerekli kıldığını kaydetti. Başkan

Ak, "Belediyelerin hizmet üretmedeki en önemli kaynaklarından biri makina ve araç parkının fazlalığıdır. Bunun yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlamış araçların yenileri ile değiştirilmesi de hizmet kalitesi için büyük önem taşımaktadır. Keçiören Belediyesi olarak bunu dikkate alarak araç filosunu yeniliyoruz. Çünkü eski araçların iki yıllık bakım, tamirat ve fazladan harcadığı yakıt gideri yeni araçların fiyatına denk geliyor. Yeni araçlarla bu giderlerden tasarruf sağladığımız gibi hizmetlerin hızlı ve sağlıklı biçimde halkımıza ulaşmasını sağlayacağız" dedi.

Araç filosu yenileme çalışmalarına hizmet araçlarından başladıklarını belirten Başkan Ak, önümüzdeki dönemde iş makineleri ve diğer araçların da yenileneceğini sözlerine ekledi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 15:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 88.254.86.xxx Tarih : 15.10.2009 17:01:06

eski araçlarıda ankaranın küçük belediyelerine verin bakım yapıp kullanılsın hem imece usulu bir yardımlaşma ve belediyeler arası diyalog sağlanır hemde zor şartlarda hizmet vermeye çalışan küçük belediyeler ve beldelerde yaşayan vatandaşlarda faydalanmış olur..