3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Keçiören'de kaçtı, Çorlu'da bulundu

Ankara Keçiören Atatürk Çocuk Yuvası'ndan bir ay önce kaçan 14 yaşındaki kız çocuğu, Çorlu'da sokak arasında kendini jiletle yaralarken bulundu. Kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Tekirdağ Sosyal Hizmetler Çocuk Yurdu'na teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Muhittin Mahallesi'nde küçük bir kızın kendisini jiletle yaraladığı ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, kendisini jiletleyen N.T.'yi (14) ikna edip Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürerek tedavi ettirdi. Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından incelemeye alınan N.T.'nin Ankara'daki yuvadan kaçtığını tespit edildi.

Ankara Keçiören Atatürk Çocuk Yuvası'ndan bir ay önce kaçtığını söyleyen N.T.'nin, Çorlu'da bir barda çalışan ablasının yanına geldiğini, canının sıkkın olması nedeniyle bunalıma girdiği için kollarını jiletle kestiğini söylediği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda N.T.'ye 15-20 TL karşılığında zorla fuhuş yaptırıldığı da belirlendi.

Bu nedenle operasyonun ardından N.T.'nin, devlet koruması altına alınarak Ankara Keçiören Atatürk Çocuk Yuvası yerleştirildiği belirtildi. N.T., verdiği ifadenin ve hazırlanan evraklarının ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından Tekirdağ Sosyal Hizmetler Çocuk Yurdu yetkililerine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 22:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?