3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Keçiören'de patlama!

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlama sonrası çok sayıda ev ve araçta maddi hasar meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar 'el bombası' mandalına benzeyen parçayı emniyet yetkililerine teslim ettiklerini söylediler.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de saat 22,05 sıralarında meydana gelen olayda, Seval Caddesi ile Sağlıcan Sokağı kavşağında sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevrede bulunan çok sayıda araçta ve evde maddi hasar meydana geldi. Gürültü üzerine dışarı çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Patlamanın ilk önce deprem olduğunu sanarak aşağıya indiklerini belirten vatandaşlar, daha sonra olayın patlama olduğunu öğrendiklerini söylediler. Patlamanın şiddetini araçlarda meydana gelen zararlardan tespit ettiklerini belirten vatandaşlar, yerde bir parça bulduklarını ve 'el bombası' olabileceğini tahmin ettiklerini söylediler.

Patlama nedeniyle Seval Caddesi polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Güvenlik şeridi altına alınan Seval Caddesi, Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından didik didik arandı. Olay yeri inceleme ekipleri yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından olay yerinden ayrılırken, elde edilen deliler incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 09:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?