4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kempinski Ankara'da yer arıyor

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Bölge Yöneticisi Henri Blin, Kempinski olarak İstanbul, Bodrum ve Belek'teki otel ve rezidans zincirlerine Ankara'yı da katmak için fırsatları incelediklerini açıkladı. 

Geçen yıla göre yüzde 15 büyüyerek yıllık 140 milyon dolar ciroya ulaştıklarını kaydeden Blin, rezidanslarla bu rakamın 150 milyon dolara çıktığını ifade etti. 

Seçimler nedeniyle ortaya çıkan durgunluktan etkilenmediklerini dile getiren Blin, rezervasyonlarında düşüş ya da iptal yaşamadıklarını belirtti. 

Şişli'de temmuz ayında açılması planlanan Kempinski Astoria Genel Müdürü Eyüp Babür ise buradaki SPA, fitness ve wellness merkezinde 2 bin kişilik üyeyi hedefledikleri bilgisini verdi. 

Astoria'daki rezidans satışlarının yüzde 90'ını gerçekleştirdiklerini kaydeden Babür, metrekaresi 6 bin dolar olan konutlardan banka kredisiyle bile satış yaptıklarını ifade etti. 

Eyüp Babür, Astaş İnşaat tarafından yapılan binanın ruhsat sorunuyla karşılaşmaması için temmuz ayına kadar yetiştireceklerini kaydetti.
Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 10:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?